HEJ !


Nu har hela låååånghelgen gått och imorrn är det som vanligt igen =/
har haft en super bra helg!

börjades i torsdags med att frakta älsklings båt ner till kisa till pappas verkstad. Tvättades och fixades med den! Älskling alltså, ja satt mest och tittade på :) Olle & stephanie röjde runt som vanligt där nere ! :) Vart in på sentimmarna men vad gör la det när det e ledigt?!! :)

fredagen åkte ja till LKPG och MVC för att titta till bebis! Allt såg bra ut denna gång oxå! H*N mår bra och ja med! :)
Sen hem för att hämta steph som va hos grannarna och sen vidare till kisa igen ! :) vart en dag i verkstaden detta med.. Älskling håller på för fullt med båten för att den ska bli klar så fort det bara går :) barnen leker som vanligt. Sen kom kidsen på att dom ville ha övernattning, så ja tog med olle & steph hem. Dom busade på som vanligt, sen tog dom sig ett bad och vi fick genast en inomhuspool i badrtummet :) dom röjde gärnet i badet! :) MYS!
annars en lugn fredagskväll när älsk äntligen kom hem..

lördagen va jag och stephanie hos Ewa, Olle & stina hela dagen medans grabbarna höll på i verkstaden. Det badades hela dagen för barnen och lektes.. Ewas mamma & pappa bjöd hela tjocka släkten på middag! :) så vart vi kvar där tills sena kvällen!

Och igår så va vi hos fam stefansson hela dagen och hjälpte till att bygga pooltak ! :) Övernattade där oxå..

Idag har det varit en ganska lugn dag.. började med att fixa lite med pooltaket för att sen åka hem och kolla till när lasse fixar våran "gräsmatta" :) det blir så jävla fint så det e inte sant! :) ser redan 100ggr finare ut nu och då har vi inte nått gräs än. men oj så fint och skönt det kommer att bli :)
Sen tog ja mig årets första dopp i grannens pool! det va svinkallt men ändå jävligt skönt för min svullna gravida kropp :)
Varit nere hos ingela och fikat & spelat kubb oxå en sväng nu på kvällen..

Nu sitter ja helt själv när älskling åkte ner till kisa för att fixa yttligare lite med båten...


Jag har inte svullnat nått under hela graviditeten och trodde faktiskt inte ja skulle göra det heller, men på bara denna helg har fötter och händer svullnat... Inte så mycket då men så jag känner av det iallafall..
I händerna när jag precis vaknar sen går det över på dagen, fötterna e svullna hela dagarna.. Söta små knubbfötter har ja fått! hihi.. skönt att det e snart över ialllafall så ja inet har hela sommaren kvar! :)
Men iallafall igår slog ja i tån i soffkanten och det gjorde så dära ont som ni vet? det brukar ju gå över direkt typ, men ja har fortfarnade så ont så ja knappt kan gå .. usch.. undra om det har med svullnaden att göra att det blir värre att slå sig då? hmm.. det gör iallafall djävulskt ont =/ och självklart så har jag ju slagit i den 2 ggr idag oxå.. ja fy..


Jaha, tyckte allt att bebis kunnde komma idag på den fina nationaldagen som vi haft, men verkar som ja får vänta ett tag till.. hmm..Nu har vi kvar linas & calles gissning den 9 juni, min imorrn och jessicas den 12 juni. Hmm? någon mer som tror något?


jaha, har illallafall haft en kanonhelg, och inte på tal om vädret oxå :)


och just det ja Olle & Stephanie dom leker så sjukt bra ! dom vill inte åka ifrån varandra =/ då kan man väl gissa på att dom verkliegn tycker om varandra och har sjukt kul... dom leker oavbrutet hela tiden.. KUL!! :)


Nehe, ta mig en sköön dusch...

HEEJ!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0