heart.


I GIVE YOU MY HEART

 

 

 

28 juni


hoppar bara in och skriver en snabbis, e mitt i städandet !!

min midsommarhelg har nog varit en av dom lugnaste och mysigaste! käkade silllunch med våra kära grannar! grabbarna for iväg för att åka lite vattenskoter, så ja vi tjejer & barn packade ner fika och for iväg till bryggan för att möta upp grabbarna när dom va klara! barnen badade och vi satt mest och bubblade och myste i solen! hem igen efter ett par timmar nere vid bryggan, sen va det grillning & mys! käkade jordgubbar & glass! sen va det dax för mig och mitt hjärta att gå in till oss, kollade på en film & sen bums i säng, så varken sent eller hårt vart det! SKÖÖNT!!

va hos pappa & ewa hela lördagen! myste i solen :) det bjöds på middag! efter mycket tjaj & försök till övertalelse att stanna åkte snart mitt hjärta hem som absolut inte ville vara med och uppleva ÖRS i sin glans ! haha... han missade något! det va iallafall super kul innan hos pappa & ÖRS va svin kul (som vanligt)! en av dom bättre kvällarna på länge! åkte iallafall bussen till kisa & ja va bra på lyset! haha, sen kom min Kära & hämtade upp oss vid kyrkan, körde hem lina & sen for vi hem ! han e ju bara för underbar! ja va skit full och han tog hand om mig på bästa sätt!! älskart !

lugn & skön söndag! va nere vid bryggan hela dagen, och jag tog mitt första dopp i sjön... skönt som bara den! väldigt sent för att vara första doppet, men men nu är det gjort iallafall! :) åkte lite vattenskoter oxå, å jag hamnade i plurret! ha! hade inget att göra, så hjärtat och jag åkte in till stan för att kolla bio! kommisarie späck! rolig film ! :)

som sagt väldigt lugn & skön midsommarhelg! helt jädra underbart! :)

idag ska ja till kisa för att hälsa på emelie & sen till AMS! ska se om ja kan träffa lina oxå! men först måste jag städa! vi är ju tre denna vecka ! :) ser jag fram emot!!! :) vill att det ska va rent & fint när hon kommer hem !


vad kan ja mer säga! Livet är som bäst! :)

PUSSS

23 juni



jaha, vart inga brev & cvn utskrivda igår då... när jag kom till pappa & ewa och skulle fixa med skiten, så funkade inte deras skrivare.. det är som vanligt när man för en gång skull ska vara duktig. så är det alltid nått som krånglar.
hade ju tänkt att fixa det igår ju... aja, får se om grannarna har någon skrivare... :) får jag väl traska runt nästa vecka :)

annars igår va det nog tur att jag åkte till kisa, när jag kom hem till pappa & ewa låg det ett brev från ams att ja skulle vara där igår, så ja hann lagom till pappa så fick ja åka ner till ams på jobbrum... tur man har då... Åkte ut till Lina när alla bestyr va gjorda i kisa ! :) vi satt på trappen & mös & hade det skööönt i solen ! Lina bjöd på god lunch.. Och sen mös vi vidare ! underbart :) kom hit snart så vi kan mysa här oxå !! :) sen for jag hem för lite vattenskoteråkning med hjärtat! udch, tycker inte om ett.... eller gjorde ja inte förut iallafall. ( fast det kan ju bero på föraren) igår va det rikigt mysigt & kul iallafall !! Härligt som satan, åkte till rimforsa och puttrade där och lite... wonderfull :) riktig mysig tisdagskväll vill ja säga.. skoteråkning, fyrhjulsåkning, fika hos grannen & sen bara myyyys... :) SOOOL oxå ! älskart !!

imorrn är det LÖN, eller ska ja säga utbetalning från a-kassan.... aja, pengar iallafall ! väl behövliga... Ska åka in till stan då & shoppa lite tänkte jag! börjar ta slut på vissa fronter... tycker lina kan ändra sina planer och följa med mig till the big city, bajs att åka ensam ju ! eller så kan nu ju båda följa med tokungar!! :)

midsommar på fredag!! ska nog firas med grannarna :) På lördag är et dax för POOL-party hos pappa & ewa & sen ÖRS!! :) längtar som fan !! :)

nu ska ja fixa lite sen ta mig en promenad i det fina vädret!! :)





HAN!




PUSSS

22 juni

idag kan man inte klaga på vädret va?!! hur härligt som helst ! Sommar dag på hög nivå !

Har precis käkat frulle! Tänkte ta mig en dusch och fixa mig lite, sen bär det av ner till kisa.. Ska skriva ut lite papper & sånt. passar på när jag är hos pappa & ewa.... träffa lina självklart ju !! :)  och se om jag kan söka lite jobb oxå! lämna in mitt cv och brev på olika företag så får man ju se vad som händer... ge mig JOBB!! :)

nehe, nu är det duschen som gäller!!

PUSSS

21 juni



helgen har varit rikigt bra, men lite halvdålig lördag & igår. Har så fruktansvärt ont i nacken & ryggen.. på det känner jag mig allmänt seg i kroppen..lite varm och kall omvartannat....

mitt kära hjärta masserade  min nacke med voltaren igår så lite bättre är det allt idag, men känner fortfarande lite... det går över tills en gifter sig brukar man väl säga !! :)

så; färdig KLAGAT om det !! :)

i fredags va iallafall johan, emelie & melle hos oss på solberget ! grillades och mystes hela kvällen, mycket trevligt fredagkväll ! :) lekte lite ute med barnen en sväng innan dom åkte hem i lördags.. efter att dom hade åkt fixade vi oss för att bege oss till vadstena, där spenderades hela lördagen ! hur mysigt som helst, och tur hade vi med vädret oxå.. regn när vi satt i bilen påvägen dit, SOL när vi strosade runt i gamla stan och vid slotet... ÖS regn när vi satt i bilen påvägen hem ! skapligt tur... :) sen va det en rikigt slapp lördagskväll, med bröllops tittande och film ! skönt det med ibland.. lung och skön söndag idag, lung kan man lungt säga. vi har fraktat en båt från rimforsa till brestorp i 10km... haha.. det e 8km mellan rimforsa & brestorp och det tog hur lång tid som helst... fan flera timmar, det krånglade lite på vägen oxå.. ett tappat däck, punka och lite sånt.. aja, båten kom fram iallafall. Blev lite taco mys till middag idag ! Joel stannade och käkade med oss :) Lugn & skön söndagskväll....


idag är det en seg och tråkig dag.. städat & fixat hela dagen. Hade planerat att promenera idag, va såå taggad förut när jag gick upp och solen lös. käkade frulle & va redo för att gå ut, då kommer ÖS regnet... och sen har det regnat hela dagen... skit regn. just nu är det uppehåll men molnen ser inte lovade ut, så jag skiter i det helt. jävla regn gjorde mig omotiverad... usch....

nehe, ska kolla ett par avsnitt av One Tree Hill & vila lite, se om hals & öron ontet går över....


vill att hjärtat ska komma hem, saknar honom !


<3



sitter och lyssnar på magnus uggla - första gången! tänker tillbaka på tiden på värgården ! den låten gick varm hos mig då! kunde lyssna på den 100 gånger! det va tider då, nog den bästa tiden i mitt liv! första fyllan, första kärleken.. det mesta va första gången.. (för dom flesta tror jag) allt va så lätt då. eller just då betraktades det kanske inte som lätt, men mot nu va det riktigt lätt.. det är inte lätt att vara vuxen, och inte lika kul på något sätt.. jag trivs med allt nu oxå alltså.. men det va en riktigt bra tid! en bra tid man aldrig kommer att glömma, men oxå en tid som aldrig kommer tillbaka.. så gör det bästa av den tiden!!!
man va så liten och visste inte mycket om saker, å gud vad skönt det va, va skönt det vara att bara vara....

Värgårdstiden :
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt


Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är
hopplöst kär




Kunde aldrig tro att min tonårskärlek skulle va den mannen som är i mitt liv idag !! 7 år har gått sen det va vi sist och nu är vi här igen! det va både piss och skit, bra & helt underbart på den tiden (som dom flesta tonårsförhållanderna) vi hade våra stunder (som dom flesta) men herregud vi va bara små barn ! han kunde va en skit, ja kunde va en skit så va det bara. han kunde vara underbar, ja kunde vara underbar ! Idag känns det hur bra som helst och ja hoppas det kommer vara i en evignhet ! vi alla kan ändras, och det måste finnas en andra chans... nu har vi iallafall gett det en andra chans och ja hoppas på det bästa!

all kärlek till dig !



16 juni



håller på att fixa min blogg, så därför den ser så tråkig ut just nu ! men det tar ett tag för lilla mig..

jaha, gick upp för en stund sen då.
har precis käkat lite frukost! Är pigg idag för ovanlighetensskull, måste vara SOLEN ! :)
super fint väder här hemma i skogarna! lite blåst men vad gör väl det? hellre sol och lite blåst än ösregn....

dagen igår gick super bra!! inga problem alls, så jädra skönt.. ja va lite nervös övert, men det visade ju sig gå hur bra som helst!! dagen gick i ett från 08.00 till jaa 17.00! så inte va ja rastlös igår inte.... TOPPEN !
tror det kommer gå super bra idag oxå !!
vi ska nog gå in till grannarna sen om det inte är allt för krassligt.... får se när det vaknas... bara ja vaken...


kan det inte bli sommar nu då? sommar på rikigt... SOL & inget regn, det regnar ju fan jämt... är så trött på det...
ge mig sommar SOL tack !!


har lite roliga saker att se fram emot i sommar iallafall...

3 juli= High chaparral
8 juli= Lars Winnerbäck
V.28= Semesterrracet !!!!!!!!
V.32= Öland
Alla ÖRS !!



HAN gör mig glad !!

kärlek


KÄRLEK !




14 juni

min helg har varit rikigt bra ! :) i fredags kom ju HAN hem, helt underbart ! :)
drack lite vin och hade en bra frdeagskväll !
lördagsförmiddagen va det studentfirande som gällde för kusin lojsan & hennes kille erik!
jag och sandra åkte direkt upp till stan när vi hade firat dom klart !
va hos tina på förfest ! mycket trevligt.. tog en taxi bort till skyttecentrum där 75-års festen (25-år * 3) skulle va!
det va en superkväll ! mycket rolig fest ! tipspromenad & mycket dans ! vi vann ju tipspromenaden, men det kunde vi ju skippat, hade jag vetat vad vinsten va hade jag förlorat med flit ! varsin snapps Bäska Droppar.... fy fan ! usch asså.. haha..
aja, mycket lyckad fest iallafall, men tiden bara sprang iväg, den gick så fort så fort.... hade säkert kunnat varit kvar längre, men kände mig lite väl onykter sista minutrarna, och sen har jag ju en bit att åka hem..
så joel klörde hem mig ! våran fina bil fick en liten påhälsning av en grävling på vägen hem... upps... haha..
meen joel och jag va snabbt ute och kollade pärlan, så inget skadat som vi såg iallafall ! :)
slapp söndag ! emelie, johan & melle va här på middag & kaffe ! :) va här ganska länge ! mycket trevligt och mysigt !
melle e ju bara för söt ungen, tror han gillar mig mycket. han pussade min dataskärm när han såg en bild på mig !
ropade på mig hela tiden :) och sen fick ja en rikigt PUSS ! det ni! :) han e så söööt :)
ja det va min helg det !

nu ska ja iallafall plocka lite hemma, även att jag storstädade i torsdags så e det skitigt som fan idag !
och idag kommer ju S, så skönt om det e städat och fint tills hon kommer hem :)

ikväll ska ja iväh på kryddparty ! hm, vet inte om jag ska köpa nått eller om det e så jätte lockande att gå på sånt, men tycler mest det e kul att få träffa lite folk ! fika & tjattra :) haha..
Lina den fina ska oxå med ! hm, va inte döö länge sen vi sågs men känns ändå som en evighet! hahah...

PUSSS





11 juni

jo ni förstår det e så här: klantskallen mikaela tappar en nagellacks flaska på golvet igår, tror ni den höll?
nej nej, inte då ! nagellack över hela golvet och skåp, hela mina fötter & på benen & händerna, och självklart va det ju det rödaste lacket du kan hitta...
fick skaplig panik, öste på med aceton & skrubbade som en galning... fick bort det mesta igår, detta hände på natten och kolsvart överallt, va inte så bra ljus där inne då.
fick ju självklart se idag att det är massa på dammsugarslangen.. panik igen och bara att ställa mig och skrubba igen, nu tror ja jag fått bort det mesta iallafall... hoppas iallafall.. fy fan..
rolig avslutning på torsdagkvällen/natten.. å jag som precis hade badat och pysslat om mig, skulle precis hoppa i sängen, men det vart ett tag till uppe...
ibland får man till det !! :)


jaha, brorsan tog ju studenten igår iallafall då !! så självklart va jag där och kollade på grabbarna! fint & roligt i folketshus! middag efter det hos fam stefansson! :)
tog mig en solning innan ja åkte hem för att städa hela huset, hann ju inte det i onsdgas. för då vart det vinkväll med kim & ida ! :)
så hela min kväll gick åt till att städa! men nu är det jätte fint här hemma, sköönt som fan :)

ikväll är det inget spec planerat!

HAN kommer ju hem idag, ja om bara någon timma!! ska bli rikigt skönt att få hem honom igen, som jag har saknat honom ! <3

imorrn är det ännu ett studentfirande, då min kusin tar studenten idag ! sen är det dax för 25-års fest i linköping ! :)




8 juni

wie, sitter i soffan och myser med lina & några negerbollar :) hihi.
fick för oss att baka lite och då vart det några bollar :)
ska kolla på någon film som börjar på tv snart :)

har planterat om massor blommar & fixat & donat ! :) så nu mår blommorna jätte bra och blev super fina :)
så nu är det fint på blomster fronten här hemma.. alla blommor är omplanterade nu! :)

lina ska iallafall sova hos mig inatt, så slipper vara själv en natt iallafall ! Myspys massor :)

har varit i kisa en sväng idag oxå, har varit på ams ! hälsat på emelie och varit hos mammi <3
nettanspättan har varit där oxå, trevligt att träffa henne...

imorrn blir det en hemma dag, ska städa & fixa hela dagen för på torsdag kommer hjärtat hem ! längtar massor :)

PUSSSS

7 juni

jahopp, då va det ett tag sen man skrev igen då..
måste verkligen bli bättre på att uppdatera mig ju !

idag har ja iallafall varit i kisa hela dagen, började med att lägga mig i solariet och fusksola lite!
det va ju dåligt väder idag, haha ! :) skönt som fan med lite solarie !
åkte vidare upp till emelie, där hela dagen har spenderats ! Lina kom upp en sväng oxå!
spelat kort och tjattrats en hel del! MYS !
svängde förbi ewa en snabbis och bara sa hej, sen for ja hem till skogen! stanade på robins grav ett tag & tände ett ljus, han skulle ju ha fyllt 24 år idag... GRATTIS !
usch så hemsk världen kan vara.. fy fan... saknar dig & tänker på dig iallafall :)

så nu ikväll har ja plockat & rensat lite i vissa skåp, skönt som fan att få det iordning!

förra veckan ja, den sprang iväg som dom flesta veckorna tycker jag...
åkte ju på magsjuka i fredags, så låg hela dagen med det, mindre kul. usch ja.. tur att det oftas bara brukar bli en dag men e sjuk.. det brukar ju gå över ganska fort..
men rikigt trälig fredag, seg & lång.. och mycket toabesök... hihi..

i lördags va det dax för en tur till huvudstaden! Ewa va så snäll & följde med oss! Stort tack..
ja, man kan säga att vi inte kom hem tomhänta iallafall, med oss hem föjde en Audi A6! :)
så ja, nu har jag bil ute i skogen, allt blir genast så mycket lättare när man kan ta sig någonstans..
sköönt! å den e super fin :)
på kvällen blev det grillning hos pappa & ewa! emelie & johan kom oxå upp och grillade så det va full rulle hela kvällen med massa barn & vuxna :)

söndagen va ganska slapp den oxå, fick tillbaka magontet och lite illamående, men inga långa toabesök iallafall, så en lugn och skön söndag, middag och fika hos grannarna och även lite bilåkande på kvällen ! MYS!!

och nu ny vecka, som innehåller lite av varje..
AMS imorrn, måste ju gå annars blir jag ju av med ersättningen. SOLA, oavsett väder, hälsa på mami<3
min kära bror tar studenten på torsdag! stor han e då :)
75-års fest, 3 som fyller 25 på lördag! ser jag mycket framemot, för då får ha träffa min emmis <3 känns som evigheter sen..
ja, å säker massa mer som ja glömt...

Lina va inne på min blogg förut och gästbloggade...
helt underbart fint hon skrivit om mig :) fick faktisk lite tårar när ja läste det...
blir rikigt glad av att läsa sånt! <3
tack så himla mycket, du betyder massor för mig !
LOVE!

Nu ska ja ta en cigg och sen försöka sova lite! Godnatt !!


saknar dig mitt hjärta !
ensam nästan hela veckan.. trist som fan...

GÄSTBLOGGAR

Nu har jag hackat mej in i Michas blogg..
Skulle hjälpa henne med en grejj men tyvärr så gick det inte som vi ville :-(
Så istället så skriver jag lite .. haha ..
Hoppas inte ho blir arger för det.

Jag tänkte att jag skulle berätta lite för er om vad micha betyder för mej, å vad jag tycker om henne ..

Mikaela, är den mest omtänksamaste personen jag känner,
Hon är så snäll, söt, å helt underbar :-)
Det bästa med Mikaela är att jag inte behöver förklara nåt för henne .
Hon lixom förstår ändå.
haha ..
Jag kommer alltid ha våra tajta tidsscheman i mitt minne,
sommaren ´09 med min lilla Babe ..
:-)
Hoppas på att vi får väldans många fler somrar med varann
Som tex semesterracet ..
Kan man längta till nåt mer eller ?!
ehm.. NAEVARSE..

iaf, Jag å micha har känt varann cirka 4 år . umgåtts massa i typ 3 år ...kan det va så ?! .. eller är det bara 2?
 a ja .. känns som en hel evighet iaf .. Jag skulle aldrig kunna klara mej utan dej nu iaf .
Jag tycker, för min skull, att det är himla skönt att USA resan ligger lite som på is .. :-)
men för dej så tycker jag att det nog är lite tråkit, men man vet ju aldrig vad som händer .
och usa kommer ju inte försvinna lixom .. haha ..


a ja .. Nu kanske det blev lite rörigt det jag skrev.
Men MIKAELA 
Du är den enda för mej :-)
Älskar dej plutten ...

XOXO lina

1 juni

godmorgon !

har precis käkat lite frulle, tagit morgon ciggen och fixat lite, tänkte skriva ett par rader nu..

vädret e ju inte på topp idag, tråkigt för nu har man ju vant sig vid att vakna upp med sol...
men visst, det kan ju inte alltid vara sol... kan bli bättre under dagen :)


blivit lite ändringar i mina planer om man säger så...

skulle ju flytta hem till min pappa & hans fru, men istället flyttade ja ut till skogen, och det trivs ja med massor !
så nu e ja skogsmulle :)
känns hur bra som helst faktiskt, är rikigt glad över det ! :)

sökte ett sommarjobb som personlig assistent i rimforsa oxå, sista ansökningsdagen va igår, så hoppas på att få svar snart, hur det än blir liksom !
ska även lägga på mitt personliga brev till resursen idag oxå, kanske man kan få lite extra där oxå.
all form av jobb är välkomet !


sitter och väntar på att lina ska höra av sig, så jag kan övertala henne att hämta mig i skogen ! :)
inte lätt utan bil, tur vi kanske ska köpa en snart så man kan ta sig någonstans !
ska åkta till emelie och fika och babbla lite ! :)

ikväll ska vi åka och storhandla mat ! kan behövas nu när jag ska börja på VV igen, och denna gång ska ja gå in för det massor.. känner mig rikigt taggad och på G !



♥ DU

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0