<3


först vill jag bara börja med att nämna den otroligt larviga, fega, töntiga personen som skrev en annonym kommentar på det förra inlägget om att jag var så jävla dum i huvudet!!  du får gärna tycka att jag är det, men jag undrar vem av oss som e mest dum i huvudet?! jag tror faktiskt att det e du! :)
du måste va jävligt avundsjuk på mig och min vän maria eftersom att du har även kommenterat hennes blogg, du vet man kan kolla upp ip adresser! :P du måste ju må jävligt dåligt eftersom att du måste sitta och kommentera andras barn som bara är några månader gammla och inte gjort dig ett skit för att du själv ska må bra, annars e du så ful själv så du mår bra av att klanka på andra.. ett barn för helvete? det e nog som sagt du som e dum i huvudet.. vi återkommer om vem personen är för du lär hängas ut senare! PUSS på dig! :)


annars rullar det på bara bra :) redan lördag igen och veckorna bara springer i väg fast att ja typ inte gör ett skit om dagarna!! aja, skönt iallafall att det rullar på..


vi var ju på ultraljud förra fredagen, det andra och troligen sista om inget oväntat skulle hända... vi skulle iallafall kolla va det blev, men tyvärr ville inte bebis visa  =/ lite träligt då ja har tjatat lite på timothy om att få kolla och han har gett med sig, så visar inte bebis, lite besviken faktisk. Men jävligt skönt att allt såg bra ut och allt var det det skulle och att den verka att må väldigt bra! det e ju faktiskt huvudsaken :)


va på agnes dop oxå i lördgas ju :D det va hur fint och mysigt som helst och agens skötte sig exemplariskt :)


veckan har varit ganska lung, haft besök av maria, lina & agnes ! :) varit och hälsat på Izor som va hur bra som helst! :)


har även köpt oss ett skötbord! :) ett skötbord som jag har tittat på och velat haft länge :)


idag ska vi se om vi kanske ska gå på bio eller nått, om det går någon bra barnbio :) vi har ju steph! :)





det fina skötbordet :)


:)




Nu e jag glad igen ! :)



ARG!


tycker det är förjävligt rent ut sagt ! fy fan !

att man kan va så jävla avis så man ställer till det så mycker för peroner..
att man kan ringa runt och tjuta över saker och ting som e själva verket kanske e deras egna fel.
vad handlar det om? snylting på hör nivå bara för att liksom. eller vad? eran släkt e ju sjuk ju, ringer runt så telefonerna bränns upp och snackar om saken. ringer runt och "skvallrar" och håller på? när fan ska ni växa upp?
tycker att det e så synd att det som händer, händer...

jag känner dom här personerna och dom skulle aldrig göra nått för att skada eller vara elaka mot någon.
men varför e det bara dom som ska försöka när ingen annan verkar bry sig igentligen?, men när det väl gäller ja då ska man vara med på både det ena och det andra.. usch för er... och sen när vardagen kommer då e det ingen jävle som bryr sig. sen blir det tjurigt fast folk får vara med, då blir det tjurigt för det ändå, passar det inte kan ni ju oika gärna skita i allt ! snyltiga jävlar... ursäkta asså..


aja, tycker synd om er som fan iallafall, ja vet va detta betyder för er och så ska det bli tjaffs från folk hit och dit!

hej !



hej !

det va inte igår jag skrev här !

vet inte om jag tycker det e kul med blogg igentligen, vem läser och bryr sig om mig och min vardag liksom?
inte direkt så det händer nått speciellt kul.. hmm..

aja, idag har jag iallafall hängt med maria, agnes och lina hos lina och med deras nya soffa :D haha.
hur mysigt som helt och mycket prat om allt mellan himmel och jord ! skönt att komma hemmifrån, inte från älskling men komma från hemmet lite och se nått annat! och självklart för att träffa mina vänner :)

e ni som jag? även att jag och timothy syns hela dagarna nu när han e hemma så tar det emot att åka? eller tar emot att åka men får ni dåligt samvete för att den andra e hemma? det får jag iallafall, fast ja vet att ja inte behöver ha det, när han jobbar som vanligt går ju hela dagarna utan att man ses ju.. aja, får en sån lite känsla, fast det kanske mest är för att ja inte tycker om att sitta hemma själv.. hm, aja..

nu börjar veckan rulla på fort här, timothy ska bort imorrn och vara borta hela dagen, då ska ja passa på att städa så det blir fint här hemma.. sen är det andra ultraljudet på fredag ! längtar ihjäl mig och sen fina agnes dop på lördag som ja oxå ser fram emot massor. :)


är fortfarande irriterad över sop "gubbarna" eller snorungarna som inet kommer och hämtar våra sopor för dom påstår att det e för "halt" men undrar fortfarande hur dom tror vi som bor här tar oss in? och det e sandat och det e la det ända kravet så... fan vad arg jag e, inte ett öre tänker ja betala, och hämtar dom dom inte innan denna vecka tänker jag slänga soperna utanför deras central. IDIOTER!


nu ska ja göra chokladpudding :*D


PUSSS





V. 19 (18+6)


?


antar att det inte va lika vikigt att se hur jag bodde då jag bad om namn?? :)

Svar !



Till denna annonyma person som komenterade förra inlägget med:
"kan inte du visa hur du bor? skulle vara intressant att få en helhetsbild av dig =)"
först skulle ja gärna vilja veta vem du är? och vad skulle min helhetsbild ha med mitt hus att göra?
sen kan ja tänka över om ja skulle vilja visa upp mitt hem för någon...


överlag det här med att vara annonym, varför är man det när det står klar och tydligt: Namn, Mailadress och webbadress när man ska skicka iväg en kommentar.
enda anledingen måste ju va att det e någon man inte är så sams med eller nått sånt, för varför vill man annars va annonym? nått e det ju som gör att man vil vara annonym...?!!
om det skulle va en person man bara inte känner så skriver ju dom sitt namn. varför inte liksom..
hmm..

aja, alla får läsa min blogg ovän som vän, men ska man kommentera tycker jag man kan göra det med sitt namn, även en ovän kan ju ha funderinga och frågor HAHA! lite nyfikan sådär. haha !

skriv gärna era namn...


PUSS MIKAELA!

<3



jag älskar dig så mycket timothy <3



LYCKA <3



LYCKA <3



LYCKA <3



LYCKA <3



:)

V. 18 (17+1) <3

jaha, nu va jag här igen ! :)

har la inte hänt allt för mycket sen jag skrev sist..

timothys jobbarkompis stoffe och hans 3 barn från växjö kom till oss i söndags och stannade tills i tisdags, så det va fullrulle med 4 barn :) mysigt och trevlig att få besök från dom ! :)
så från att va 3 vuxna och 4 barn vart det bara ja och timothy kvar i tisdags, ganska tyst här hemma när alla hade åkt! hihi..
jag va ju hos maria & agnes i måndags och hälsade på oxå, vart kvar hela dagen ! lina va ju med oxå så dert va hur mys som helst! :) fixade mina naglar i tisdags oxå så nu är dom fräsha och fina! :) passade på att ta en fika hos emelie efter ja gjort naglarna, tervligt det oxå !
resten av veckan har varit lung, va på bio igår. Änglagård 3! Mycket bra film tyckte jag! ja är ett stort fan av änglagård så :)

ja och nu sitter jag ensam, timothy e nere hos ingela och klipper sig. även att han e hos granen och bara ska vara borta en kort stund känns det jävligt ensamt =/ har blivit van att aldrig va själv länge nu när han e hemma hela tiden, förut va ja ju mer van att var själv för då va han borta hela tiden istället.. hmm., aja, han kommer ju snart.. hihi..
bara att vänja sig BARA 2månader kvar tills han börjar jobba oxå..

har bestämt mig för att plugga upp mina betyg oxå när jag ändå bara går hemma..
ska faktiskt bli kul :)


rökfri i 3månader oxå ! :)


PUSS

2o11


godkväll!

nu va det ett tag sen ja skrev igen.. det blir lite hopp mellan varje inlägg...

min jul har iallafall varit super bra! va hos fam andrén på julaftonsmorgonen och sen åkte jag vidare till morfar och firade förmiddagen där ! mycket trevligt att träffa mina morbröder & morfar som jag bara träffar en gång om året, just julafton ! åt god julemat och god fika :) timothy hämtade upp mig framåt eftermiddagen och åkte vidare till pappa & ewa och firade julkvällen där! mycket trevligt! många fina paket blev det oxå :) vi kom nog inte hem förens efter 00 :) så en mycket mysig och lyckad julafton :)
juldagen spenderades hos fam andrén ! då va stephanie oxå med. god mat, fina paket och mys där oxå ! efter allt firande for jag till kisa & på lite förferre med julmust för min del hos lina :) sen vidare till w-huset! :) hade en mycket bra & rolig kväll på huset! :) <3

mellandagarna har varit rätt lugna och mysiga, några rundor till staden för lite shopping :) har skaffat mig en jätte fin systemkamera :)

nyårsafton va oxå super bra! vi hade trerättersmiddag hemma hos oss med malin, emil & johan :) lung och skön nyårsafton ! smällde lite raketer och drack skumpa.. :)

idag har vi varit hos pappa & ewa hela dagen och käkat rester från deras nyår :) oxfilé och massa gott :) hemmagjord glass :) varit där hela dagen och bara  myst!


nu ligger vi i soffan och slappar :) skönt som fan!


önskar alla en god fortsättning på det nya året :)






V. 17 (16+1)


mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0