:)


halloj !

jaha då va midsommar över för detta året ! vart en lugn midsommar för min del :) va hos pappa & ewa i kisa hela dagen :) käkade sill lunch efter det tog vi cadilacen ut till pinnarp, vi packade in oss 6 vuxna & 4 barn :) hej familjen tajkon ;) vi missade ju tyvärr dansen, men vi gick ett varv och kollade lite! grilladade hos pappa & ewa när vi kom tillbaka dit.. lugn och mysig midsommar.. :) kom hem runt 00.00 så inte så sent heller.
midsommardagen va vi hos pappa & ewa oxå ! dom hade förfest innan örset, så vi va med där. Ja, timothy, lina & daniel, ja självklart hailey stannade kvar när resten åkte... vart inte sent då heller va la hemma runt samma tid som midsommar.. man orkar inte hur mycket som helst nu ;) haha...


I måndags va ja & Hailey på BVC ! det gick bara bra. Hailey hade växt både på vikten och längden.
3750 g & 52,7cm lång ! :)
Jag fick mig oxå en glad överraskning. Har gått ner alla mina gravidkg på 2 veckor. plus 3 kg till ! :)
Över 20kg har ja gått ner :) det som e mest roligt e att vågen visade 3 kg mindre än när jag skrev in mig i höstas på MVC :)  hoppas det blir mer :) kan man tacka amningen tror ni??!! :)


I veckan har vi varit ute och åkt båd 2 dagar! hur mysigt som helst ju :) ska bli skönt när den e så pass klar så vi kan sova i den :)

Igår va vi hos ewa hela dagen. Barnen busade och badade för fullt. Ja gick ner till maria en sväng och fikade :)
Åter till ewa igen ett tag ! fick inte med mig stora tjejen hem, hon ville va kvar och leka så ja och hailey åkte hem ett tag! åkte tillbaka till kisa för att hämta steph ! Tog då cadilacen och åkte till sommarro och fikade alla :) MYS!


Nu ska vi åka ner till rimforsa en sväng och hämta ett paket och lite :)


Rimforsamarken på lördag oxå ! på kvällen ska vi nog umgås med faste johanna och familj :) MYS!


PUSSSS

hej


Hej allesammens ! :)

dagarna flyter på bra :) Igår va vi i LKPG hela dagen ! Shoppade lite. Bla en amningsbh till mig, som va skapligt nödvändigt.. hihi.. lite födelsedagspresenter och timothy shoppade lite till sig själv :) min kära man bjöd på mat på chili :) tog oss en sväng till faster johanna och hälsade på oxå :) Kvällen va lugn med filmys! :)

idag vet ja inte alls vad som händer. blir la och ta det lungt...
Imorrn ska vi till kisa och socialen och skriva på faderskap och vårdnadspapper :) ska snylta till oss en fika hos ewa oxå :)

kanske träffa tant lina oxå?!! :)


Jaha, skrev ju att lillan sov till 3, och sen vaknade runt 8 igen i förra inlägget, nu har hon avancerat med att sova ända fram tills 6! Käkar lite och sen somnar om. gud så sköönt ! just nu ligger hon och sover i soffan brevid mig :)
hon e snäll hon.. Hon har lite ont i magen på kvällarna, men inget anmärkningsvärt.... men det lilla hon har ont, gör ont i mamma oxå =/


Midsommar ska spenderas hos pappa & ewa :) hela dagen..
och midsommardagen oxå :)

nehe, klä mig eller nått..


PUSS

Sötnöt


hejsan!

Ja som ni alla vet så kom våran lilla skatt ut förra tisdagen :) Alltså imorrn redan en vecka sen, det e helt sjukt va tiden går ! Känns som det var igår vi åkte in liksom.. Aja, bara att at vara på tiden så mycket man kan !

Iallafall så gick allt super bra på förlossningen och relativt snabbt! Sköönt :) Kan säga att detta gör ja lätt om ! det är värt varenda sekund :)
Jag sov över iallafall på BB en natt, frågade om ja fick åka hem direkt efter men självklart va ja tvungen att ligga kvar då barnläkaren inte jobabr på kvällen och kunde kolla igenom lillla skruttan =/ Så timothy åkte hem och ja låg kvar ! Timothy och Stephanie kom och hämtade oss på morgonen ! Åkte direkt ner till kisa och visa upp vårt lilla knyte för hela familjen stefansson, även gammelfarmor & farfar till Hailey kom förbi & plast gammelmormor & morfar oxå :) Maria, agnes & lina kom och inspekterade undervärket oxå. vart en mycket trevligt onsdagkväll i kisa med nära och kära :)
första natten hemma gick oxå super bra, Hailey sov till 3 sen käkade hon lite sen somnade vi om och sov till 8 för en lite snutt sen somnade vi till 10 igen :D så natten va helt okej..

Helgen har varit super bra, haft besök från alla möjliga ! I fredags va lina & daniel här och mös med oss :) Mormor helen med familj kom en sväng. I lördgas va gammelmormor Gutta här, emelie & micke kom en sväng oxå, det har varit fullt hus här i helgen! Mycket trevligt och mysigt :)

Hailey tog sitt första bad i fredags, hon typ sov igenom det.. haha, sötnöt !
va på efterkontroll i fredags oxå, gick hur bra som helst.. allt såg toppen ut och PKU-testet gick super. va nog mest ja som va nervös och for illa av det.. Hailey märkte inget...

Sen har ju Hailey världes bästa storasyster som hjälper till med allt :) Hihi, Hailey kissade & bajsade lite på syster när hon skulle hjälpa med blöjan :)

Ja som sagt det går hur bra som helst och vi mår alla super bra !

Hailey sover, äter & skiter mest! haha, sååå snäll bebis :)

Just nu sitter hon i sin babysitter och sover.. :)

PUSSS






HAILEY



NU ÄR HON HÄR VÅRAN SKATT !

HAILEY CASEY MARIA ANDRÉN

14 JUNI 19:14 3440 G, 49 CM














2 <3


halloj :)

jaha, nu har ännu en helg gått, fasiken vad fort helgerna går då..
det har iallafall varit en bra helg ! I fredags va det ju kims student, va uppe istan och kollade när dom sprang ut, sen käkade vi och myste lite i brestorp :)
Åkte ner till båten som fortfarande stod i kisa för att fixa lite :) Sven kom och hämtade båten och fraktade den till Rimforsa så vi kunde sjösätta den :) Så i fredagskväll vart den allra första turen med båten gjord :) MYS!
i lördags va det fixa med båten igen och vi tog oss en tur :) svärmor & svärfar va oxå med på en runda :) Käkade pizza och myste på kvällen :)
I söndags va timothy nere vid båten hela dagen oxå och fixade, det e mycket som ska göras !
Medans han va där så va hans kära bror jeffrey så snäll och duktig och fixade med våran blivande gräsmatta ! Så nu är det bara att vänta att gräset ska börja växa :) det kommer bli så fint :)
Tog oss en tur i båten igårkväll med malin & emil :) fikade och myste genom kanalen :)
Som sagt helgen har varit super !

Idag har ja plockat lite här hemma, varit en sväng till lkpg och sen plockat och fixat lite till !
Nu sitter ja och väntar på att tvätten ska bli klar så ja kan hänga den och lägga i en ny :)


Idag är det ju bara 2 dagar kvar tills BF oxå :) vi får la se hur det blir ! Ska iallafall till MVC på fredag om inte bebis kommit då och boka igångsättningtid och lite sånt dära. Får hoppas hon gör en hinnsveping så det kommer igång då så slipper vi igångsättning.. men ja tror hon gör det på mig !
Så hur det än går har vi snart våran bebis hos oss :) Vore ju extra kul att få denna vecka då vi har stephanie hemma :)


nehe, fixa med tvätten..

PUSSS

Följ min blogg med Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/976360/blackvelvet?claim=79ygwshscj2">Följ min blogg med Bloglovin</a>

hej

j
aha, igår var jag i kisa hela dagen :) Va hos ewa där det bjöds på både fika & middag :) Maria & Agnes va ju med oxå :) Hur mysigt som helst.
Min älskade karl kom oxå och käkade och joinade oss :) Sen åkte vi till mantorp och fixade lite med båtkapellet..

Tiden går så fort, första gången ja träffade lilla Agnes va hon bara en vecka gammal, om 2 månader fyller hon hela 1år och jag har själv en lite på 2månader.. helt sjukt ju...  Men mysigt att vi får barn som är i samma ålder. Och Lina oxå ju :) bara 4 månader mellan våra bebisar som ska bli BFFS! :)

Idag har ja varit med Ewa hela dagen till stan :) Shoppat och fixat.. Lunchade med emmis och lekte lite med henne innan hon for iväg. Mys att träffa henne :)

Har dammsugat och torkat lite golv när ja kom hem oxå, va sjukt grusigt på golven..
duschat och bara tagit det lungt efter en hel dag i stan, det tar på grafterna att va höggravid och springa runt i stan :)

Nu sitter jag i soffan och myser medans älskling syr bårdynor :) fan vad han e duktig min karl.


Student imorrn då :)

PUSSS

:)



Igår vart det en hemma dag! Städade och fixade lite, vart ändå inte klar med mitt städande.. Tankte se om ja hinner med lite idag innan ja åker till kisa ! dammsuga och fixa lite.. vi får la se.. solen ute lockar ju lite faktiskt :)

igår va det dagen ja gissade på att bebis skulle komma, men icke.. den ville stanna lite längre.. hehe..
vi får la se då, imorrn e det den 9:e har två som gissar på denna dagen. Hm, ja vet inte rikigt hur ja känner, nu kan den lika gärna stanna inne tills på lördag eller söndag. För på fredag e det kims student, och den vill ja ju inte missa så. Hmm, aja.. mig spelar ingen roll så.. den får gärna stanna tills den 15:e oxå kommer ut på beräknat det skulle va lite kul. men helst inte gå över snälla bebis, då det e så fruktansvärt tråkigt att vänta... mycket roligare att ha dig på utsidan magen! hehe...

Aja, vi får la se hur det blir med allt! Timothy kom 6 dagar över tiden och ja e född 1 mån för tidigt, det sägs att det e genetiskt när barnet ska komma, att det är från mamman och pappan liksom, men då undrar ja hur det blir för oss? ja tidigt och timothy lite sen, ja han gör la som pappan! haha :)

så länge ja inte har några smärtor konstant och ja kan ta mig ur sängen och mår bra så e det ju inga problem eller så, bara det att ja har lite svårt med att vänta på saker, så jag döööör ju av nyfikenhet...


Aja, ska åka till kisa senare sen och leka med Maria, Agnes, Ewa & Stina :) ska bli myspys :)

Nehe, ta tag i det sista på städningen...


PUSSS




HEJ !


Nu har hela låååånghelgen gått och imorrn är det som vanligt igen =/
har haft en super bra helg!

börjades i torsdags med att frakta älsklings båt ner till kisa till pappas verkstad. Tvättades och fixades med den! Älskling alltså, ja satt mest och tittade på :) Olle & stephanie röjde runt som vanligt där nere ! :) Vart in på sentimmarna men vad gör la det när det e ledigt?!! :)

fredagen åkte ja till LKPG och MVC för att titta till bebis! Allt såg bra ut denna gång oxå! H*N mår bra och ja med! :)
Sen hem för att hämta steph som va hos grannarna och sen vidare till kisa igen ! :) vart en dag i verkstaden detta med.. Älskling håller på för fullt med båten för att den ska bli klar så fort det bara går :) barnen leker som vanligt. Sen kom kidsen på att dom ville ha övernattning, så ja tog med olle & steph hem. Dom busade på som vanligt, sen tog dom sig ett bad och vi fick genast en inomhuspool i badrtummet :) dom röjde gärnet i badet! :) MYS!
annars en lugn fredagskväll när älsk äntligen kom hem..

lördagen va jag och stephanie hos Ewa, Olle & stina hela dagen medans grabbarna höll på i verkstaden. Det badades hela dagen för barnen och lektes.. Ewas mamma & pappa bjöd hela tjocka släkten på middag! :) så vart vi kvar där tills sena kvällen!

Och igår så va vi hos fam stefansson hela dagen och hjälpte till att bygga pooltak ! :) Övernattade där oxå..

Idag har det varit en ganska lugn dag.. började med att fixa lite med pooltaket för att sen åka hem och kolla till när lasse fixar våran "gräsmatta" :) det blir så jävla fint så det e inte sant! :) ser redan 100ggr finare ut nu och då har vi inte nått gräs än. men oj så fint och skönt det kommer att bli :)
Sen tog ja mig årets första dopp i grannens pool! det va svinkallt men ändå jävligt skönt för min svullna gravida kropp :)
Varit nere hos ingela och fikat & spelat kubb oxå en sväng nu på kvällen..

Nu sitter ja helt själv när älskling åkte ner till kisa för att fixa yttligare lite med båten...


Jag har inte svullnat nått under hela graviditeten och trodde faktiskt inte ja skulle göra det heller, men på bara denna helg har fötter och händer svullnat... Inte så mycket då men så jag känner av det iallafall..
I händerna när jag precis vaknar sen går det över på dagen, fötterna e svullna hela dagarna.. Söta små knubbfötter har ja fått! hihi.. skönt att det e snart över ialllafall så ja inet har hela sommaren kvar! :)
Men iallafall igår slog ja i tån i soffkanten och det gjorde så dära ont som ni vet? det brukar ju gå över direkt typ, men ja har fortfarnade så ont så ja knappt kan gå .. usch.. undra om det har med svullnaden att göra att det blir värre att slå sig då? hmm.. det gör iallafall djävulskt ont =/ och självklart så har jag ju slagit i den 2 ggr idag oxå.. ja fy..


Jaha, tyckte allt att bebis kunnde komma idag på den fina nationaldagen som vi haft, men verkar som ja får vänta ett tag till.. hmm..



Nu har vi kvar linas & calles gissning den 9 juni, min imorrn och jessicas den 12 juni. Hmm? någon mer som tror något?


jaha, har illallafall haft en kanonhelg, och inte på tal om vädret oxå :)


och just det ja Olle & Stephanie dom leker så sjukt bra ! dom vill inte åka ifrån varandra =/ då kan man väl gissa på att dom verkliegn tycker om varandra och har sjukt kul... dom leker oavbrutet hela tiden.. KUL!! :)


Nehe, ta mig en sköön dusch...

HEEJ!

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0