mobilinlägg

Har nu laddat ner bloggappen så jag kan blogga från mobilen! :)

Ligger i soffan & inväntar fråga Olle dokumentären !
Hailey somnade vid 19.15 ca!

Vi har sen Hailey började på dagis haft det jätte jobbigt på kvällarna vid läggning! Hon har bökat, styrt & vissa kvällar har det tagit över timmen att få henne att sova ! Vissa kvällar har man inte orkar så man har tagit upp henne så hon tillslut somnat i soffan! Antar att det varit någon slags separationsångest tid för att hon börjar på dagis! Hailey hade aldrig någon sång period då barn brukar ha den vid typ 7-9 månader så tror hon fick den nu! Förrförra söndagen bytte vi från spjälsängen till växarsängen & nattningen har gått som en dans, hon somnar på ca 5-10min!!!! Det är sååååå skönt ! :) skönt för oss alla! För hon behöver ju somna i tid för att orka med morgondagen & dagis! Och vi som föräldrar måste ju få våran lilla kvällstid! Som är jätte viktigt för oss ( trots att många föräldrar inte skulle erkänna att vi behöver det) eller att man är en dålig förälder för man vill ha/behöver ha egentid! Men tror den är jätte viktig iallafall för alla! :)

Jaha imorrn är det fredag & Hailey ska va ledig från dagis då vi ska till kisa & träffa Maria & Agnes! Ska till bibblan & fiket & kanske någon sväng på byn! Myspys då det va evigheter sen vi umgicks.

Jag ska till AMS först oxå & skriva på papper om praktik! ;)

Så nästa vecka eller veckan efter det börjar ja med praktik & det ska bli såå sjukt skönt att ha nått att göra tills bebis kommer! Är så trött på att bara gå hemma så jag skulle kunna dööö !

Nehe, nu ska ja vara lite social med min man! :)

Puss på er!

Ny start!

 
Jaha, har ju inte bloggat på nästan ett helt år.
 
Men nu tänkte ja ta upp bloggen igen !
 
Känner att det kan vara kul att skriva av sig lite, även om det inte är någon som kanske läser den så är det mest för min skull ja gör det!
 
På ett helt år har det ju såklart hänt massor, kommer nog nästan inte ihåg allt som hänt! Hihi!
 
Ja sist ja skrev va ju Hailey bara 9mån & idag är hon ju 1 år & nästan 8mån :) Man tyckte tiden gick fort innan man fick barn, men nu då, fy fan vad tiden springer iväg det är helt sannslöst sjukt. Snart ligger man i graven.
Sen Hailey va 9mån har det iallfall hänt massor med henne. 14juni fyllde hon 1år. 2 veckor innan hennes 1års dag gick hon!! Nu både går hon, springer, hoppar och lever rövare! Är över allt & ingenstans! Hon pratar massor & även meningar som man förstår! Igår visade hon mig att hon kunde ta på sina skor & byxor helt själv! Stolt mamma :)
Som sagt nu e hon mammas stora tjej!
 
Sommaren va bra & jag längtar tills det bli sommar igen ! Vi renoverade & färdigställde det mesta på huset i somras oxå. Inte mycket kvar nu iallafall! Skönt!
Va iväg till Öland & High caparall oxå mycket trevliga trippar! :)
 

Som sagt det har ju gått nästan ett år sen sist! Men det rullar på i helt vanlig ordning!
 
I april utökas familjen yttligare med en liten bebis! :) Ska bliii såååå mysigt med en bebis igen!
 
Nehe, nu är det bäst att leka lite med lillan innan hon dör på mamman som e sååååå tråkigt just nu å sitter vid daorn!
 
 
PUSSSS
 
 
 

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0