hej hopp

 
Har precis satt mig ner i soffan för att sitta här en lite stund & ta det bara lungt medans Hailey sover.
Nu börjar det bli lite jobbigt att ha en stor mage med alla bestyr man ska göra plus att ta hand om en 1 1/2åring.
Så skönt att kunna vila till det lite medans Hailey sover!
 
Har badat katten precis nu oxå, så nu e den ren & fin plus att den luktar gott! Och katten gillade verkligen badet! NOT! hihi!! :)
Nu sitter den & "tvättar" sig så in i den & har gjort det senast 30 min. Den lär den la göra tills den e torr ! Fan måste bli strävt på tungan efter ett tag. haha !
 
Jaha, annars är det bara bra, har haft lite ont i magen & lite illamående dom två sista dagarna hm, träligt. Idag mår jag dock lite bättre och har inte alls lika ont, igår va det förjävligt.
 
Tänkte ja skulle passa på att plocka lite oxå medans Hailey sover. Tycker inte man gör annat än att plocka hela dagarna, men det e la så det ska va..
Ska iallafall dammsuga av & fixa med tvätten, det e lite man ska förska hinna med mednas dom små sover! När dom e vakna hinns det ju inte för då ska man leka & passa på dom :D

bäst ja sätter igång med bestyren så det blir klart, synd soffan va grymt skön idag ;)

 
PUSSS
 
 

morgon!

Godmorgon!
 
Sitter i soffan & bara tar det lite lungt! Hailey & jag har precis käkat lite frulle & fixat med morgonbestyren! Pappan han sover än ! Och Hailey hon styr med sitt!
 
Igår va det en super dag! VA först på AMS för att få lite papper ang min praktik som ska skrivas på! Äntligen :D
Sen mötte vi upp Maria & Agnes på bibblan för att låna lite böcker. Barnen tyckte det va mest kul att springa runt & leva så högt man kunde !!! :) På ett bibliotek liksom! hihi! men dom e ju barn, förstår ju inte det än!
Sen vidare till fiket för att ta en fika! Sen följde ja & Hailey med Maria & Agnes hem för lek, bus & lunch! Mycket trevlig förmiddag!
 
Idag blir det att åka till kisa för att umgås med fam Stefansson! Lite käk & mys!
Sen blir det Wärdshuset för min del! Ska bli jätte kul ! :) Skönt att komma iväg en sväng & se lite folk! Även om ja inte kan festa till det så e det kul kul att göra nått! & speciellt bara nått med tjejerna :D
 
Jag tänkte ja skulle lägga in lite bilder.
 
På Hailey som hon såg ut sist ja skrev & nu!
 
 
PUSS på er!
 
 
Hailey ca 8mån
 
 
 
Hailey ca 1 1/2år
 
 

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0