hej

 

HEJ!

Jaha, nu va det några dagar sen ja skrev igen då ! Blir lite avbrott ibland..

 

Va ju på MVC för en vecka sen och kollade till bebis, för alla som vill veta mår bebis bara bra! Och ja med såklart :) lyssnade på hjärtat och tog massa prover, hjärtat lät jätte bra och den hade ett gympass där inne :) alla prover visade oxå bra, så inget konstigt med det! bebis följer sin lilla kurva, precis i sträcket så det blir nog ingen jätte bebis :) liten och snärt ( som mamma) HAHA!!

 

ja, sen resten av veckan har ja fart lite till kisa och så har jag städat och fixat här hemma ! rensat bort vinterkläder och jackor :) så nu är det fint och nästan tomt i våran hall ! SKÖÖNT! :)

 

emelie och ja va en repa till stan i fredags oxå, shoppade lite och fikade och bara myste! skönt att göra nått annat än att bara sitta hemma hos någon och fika :) hade en mysig dag i stan !

 

lördagen tillbringade ja nere i kisa, först på begagnarmarknaden sen va jag och lina och firade bror philip som fyller 20år imorrn! :)  va kvar i kisa hela kvällen ! ja, lina & emelie gled runt lite och åkte upp för att kolla till philips 20års fest ewa & pappa hade fixat och överraskat honom med ! :)

 

igår va jag på ME&I party hos emelie, mycket trevligt och god fika :) heheh.. resten av dagen va väldigt lugn! skönt det oxå!

 

Idag ska ja iallafall till kisa och tandläkaren ! bara en vanlig koll :) sen stannar ja i kisa för en fika med emelie & maria :)

 

ikväll kommer stephanie hem oxå och nu börjar veckorna som vanligt efter semestern ! skönt för både oss och framförallt stephanie tror ja !! :)

 

 

 

 

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0