juletidergoddag!!

har precis städat klart här hemma :) nu luktar det gott & är fint :) skönt att fått lite gjort idag! skönt att städningen klar inför julafton :) sen tillkommer det ju alltid lite småplock efter hand, men det e skönt att ha gjort "stora" städningen :)

har varit själv hemma hela dagen, timothy är i växjö och kollar ställningarna! nu sitter ja och väntar på att lina ska ringa, hon ska nämligen komma på lite besök :) wiie !

jaha, nu är det inte långt kvar till julafton! längtar som bara den, ja älskar verkligen julafton ! :) längtar efter julmaten ! mums :)
vi ska iallafall åka till stan på torsdag och handla det sista inför jul. jag lär mig aldrig att handla i tid, är alltid úte i sista sekund, men men..  ska bli lite mysigt oxå och åka in och shoppa lite..  alla barn utan stephanie e klara iallfall så det e ju skönt, bara dom vuxna kvar..
vet ifan vad ja ska köpa till min kära karl, eller jo ett paket vet ja, men inte resten ! hmm..

som vanligt far ja ju till 100 platser på julafton, brestorp, hägersta och kisa ! och iår ska v fira på juldagen oxå, det e nytt för mig ! sen ska vi försöka träffa emelie, johan, melle & fabian oxå så dom barnen kan byta palet där och sen hinna med pappa en gång till så stephanie och olle kan byta paket.. oj, det blir firande i flera dagar..
men men, mysigt är det allt!

nehe, om man skulle gå ut med lite skräp och sen kolla brevlådan, e nästan 100 på att det inte kommit någon post än, men ibland e dom tidiga... vi får se..

så va det med det..

PUSSKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0