19 julinu va det ett tag sen ja var här igen !

vet ifan om ja ska fortsätta med bloggen =/
skriver ju ändå inget av intresse och man har ju inte överdrivet med besökare..
tråkigt att skriva blogg när man bara skriver vad man gör på dagarna.. kanske inget intressant för er att veta plus att man har facebook och det är ju där det händer, haha, nevars men vill man veta nått e det ju bara att booka lite liksom..aja, vi får la se. på nått sätt är det ändå skönt att skriva av sig lite.. så, ja vi får se vad som skre liksom..


Ja, sen sist ja skrev har det la inte hänt allt för mycket.. Hailey har hunnit bli en månad, och tiden bra springer förbi.
hon växer så det knakar, ska till bvc på måndag och kika vikt & längd.
veckan som varit har sprungit förbi den oxå, stephanie har varit hemma. har varit i kisa och lekt. varit hemma och lekt, lärt oss cykla utan stödhjul :) hihi, eller nått om nått iallafall, men fick höra igår att hon klarar det helt själv nu :) KUL! Har fixat med köket så nu e det vävat & målat :) svart blev det! :) älskart <3 grabbarna har hållt på med det som e kvar på altanen :) kära emmis har varit här på öl, mat, fil & myskväll! :) Lina & daniel har varit på besök! hailey fick en jättefin 1 månads present :) ja vi har haft en mycket bra vecka & helg ! :)

Igår & idag har det varit fix med huset ! Älskling målade husets baksida det som skulle målas, idag har han & svärfar hållit på med lite lister och dylikt :)  det kommer bli så fint när det väl e klart :)

gräsmattan & entrén e ju på plats! och gräset växer som in i den... :) lite småpill här och var oxå :)


ja, annars blir det nog en lugn hemma vecka denna vecka..
nästa vecka ska vi försöka hitta på lite roligt. då har vi stephanie ! Göteborg, high chaparral, skara, ja vi vet inte rikgit vart det bär av men någonstans ska vi försöka ta oss.. :) sen till helgen kommer emma & christian och bor hela helgen :) Och på lördag e det släktmiddag hos mormor med alla på den sidan! KUL :)

ja, nu ska ja lägga in lite bilder och skit..
passa på medans lillan sover, då hon har kraftigt ont i magen, började igår kväll med att bara gråta och ta i och det håller i sig idag.. usch stackars mammas flicka..

PUSS


 

 

 

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0