god morgon!


kan verkligen inte sova, vaknade till när älskling sa hej då & åkte till jobbet och nu kan ja inte somna om, han åkte för en timma sen. I vanligafall är ja knappt vaken alls när han säger hej då. brukar nog oftas svara i sömnen. hehe.
men inte idag.. :/ jobbigt ju. är trött som fan, men typ övertrött eller nått..

aja, idag ska ja iallfall till kisa & rensa mina saker som jag hade kvar hos glenn, som ja inte ens visste själv... ska bli skönt att bli av med skiten iallafall..

ikväll har jag inte en anning om vad som händer, antar att det blir en lugn kväll :) sköönt för på lördag kommer lina & daniel för lite god mat & god dryck :)

nehe, nu ska ja försöka sova en stund till iallafall...

godmorgon & godnatt !

upps



glömde ju bort det viktigaste, ikväll ska vi till lina & daniel :) mys pys på hög nivå :)


saknar min man när han e på jobbet!

älskar dig!



 

 


16 sep


vaken & trött som fan! borde inte vara trött gick inte och la mig sent alls men ja att bara gå hemma tröttar ut en! skit jobbigt att vara trött för ingenting...
aja, städade ur tvättmaskinen nu när jag vaknade innan ja körde en ny, den va såå äcklig.. usch ja mig! men nu är det ren & fin.. ett tag till iallafall! haha :)

har käkat lite frulle, min diet frulle! gott, gott :) känns som det inte går alls bra med skiten, snart ger ja upp.. vi får la se!

funderar på om man ska ta sig en lång promenad, ja, just det kollade precis ut. SPÖREGN! nej tack, har faktiskt ingen lust att gå ut och gå då.... visst finns inga dåliga väder bara dåliga kläder, fine. men då har jag bara dåliga kläder! haha...va bättre när man hade izor, då var man tvungen att gå ut i alla väder, då kunde man inte skylla på nått, även om det vart en kortare promenad när det regnade å så, så fick man ju ändå gå lite...

nehe, nu ska vi se vad jag ska hitta på idag då, funderar på att åka till glenn & rensa ur min skit på vinden. Hmm, jobbigt ju eller jobbigt men piss tråkigt.. men det måste ju göras... a vi får se lite..
säga hej till agnes en sväng kanske! vi får se vad dagen har att erbjuda :)

PUSS

15 sep


jaha, denna dag har gått den med!

imorse fick ja ett sms av min kusin från märsta som sedan ett år tillbaka bara bor några km från mig! om vi skulle ses! :) självklart! hon har bott i märsta hela sitt liv, så vi har inte träffats så ofta, bara på dom vanliga familjeträffarna typ och dom blir ju inte allt för ofta! typ -sommaren, jul och så! så super kul, nu när vi ändå bor så nära varandra kan det ju vara kul att ta vara på det! :) tog en kaffe & babblade om allt mellan himmel & jord! hur kul som helst att träffa henne :) tänkte faktiskt åka til henne redan imorrn på en fika :)

sen har ja precis kommit hem från svärföräldrarna! har varit där och lånat deras skrivare! har skrivit ut 15 CV & 15 personliga brev! som ja nu ska skicka iväg till massa olika företag! hoppas någon nappar! :) haha..
dom ringde från mitt gammla jobb oxå & frågade om ja ville börja jobba hos henne ja jobbade hos förut! självklart sa ja, men det e ju ovisst hur länge och hur mycket det är, men det är ju alltid bättre än inget, allt är bättre en inget! så ja vi får se hur det blir, hoppas ju på det bästa! :)

lite vuxenpoäng till min kära lina oxå, som har tagit tag i saker & ting idag! inte en dag försent! håller tummarna för dig på jobbsidan :) fan vad duktiga vi har varit idag lina :)!!!!

och nu ska ja bara skriva ner 15 adresser! wiiee... haha..

väntar på att min kära man ska komma hem oxå, men det lär la dröja ett tag!

PUSS

14 sep


nu är det verkligen bekräftat! på papper har jag ägt honom hela tiden fast ja inte har ägt honom! lite svårt att förklara men ja! jag har stått som ägare på Izor hela tiden, även att vi sålde honom i februari/mars! har blivit massa strul tydligen med pappaer och skit, så ja man får ju ta tag i skiten själv och då lyckas man! karlar! haha. no afence glenn, me ja karlar! haha :) aja, har iallafall viljat att skiten ska gå igenom för det e ju inte så bra att ja står som ägare när jag inte har hunden, i många lägen är det ju inte alls bra! och eftersom dom skulle sälja honom vidare så ja.. Så jag tog tag i alla papper och fixade skiten, har kolla på SKK ibland men ett bra tag har jag stått kvar på honom, men det tar la ett tag! Sen för några dagar sen kollade ja igen och nu är jag inte längre ägare på izor! jag borde va jävligt glad & lättad, men är fan inte ett dugg glad! nu är det som sagt verkligen bekräftat att han inte e min bebis längre! jag vet självklart att ja inet kan stå på en hund som inte är min & det vill ja heller inte, men det känns bara så ledsamt på något sätt! ni vet det här släppa taget.. usch...

nehe, nu ska ja fixa till mig lite! ska åka till kisa och tandläkaren :) hälsa på emelie & melvin en stund oxå, känns som det va jätte länge sen!

ha en bra dag! :)

13 sep

så svårt va det! :)


min helg har varit bra! :) i fredags va vi inne hos våra kära grannar för lite grillning & kräfter, hade en rikigt bra kväll! vart inte så sent för min del då ja somnade i soffan rätt skapligt. haha, va såå trött!
lördagen va oxå rikigt trevlig, lina kom på besök! vi spelade spel & myste hela kvällen! :) pratades massor om allt och inget och många skratt vart det! :) härligt att ha lina här en kväll! kände att ja behövde henne :)
söndagen innebar slapp hela dagen! va borta hos josef och carro på lunsch, dom bjöd både våran familj & andren/falebrant så det va fullt hus! annars va det en väldigt seg och slapp söndag! jag hatar sega dagar. men men, han gick den med..
och nu e det måndag och ny vecka har tagit fart.. har städat idag hela huset! skönt att ha det gjort, nu är det fint och rent här hemma! Imorrn är det tandläkaren som gäller, jippi! :)
annars en väldigt lugn vecka tror ja, ska försöka ta tag i jobb biten! får panik av att vara hemma...



visst e e det konstigt hur mycket man kan behöva en människa ibland??!
ibland känner ja mig så ensam fast ja inte är det... vissa dagar känner ja mig så instängd fast ja inet är det.. varför har ja en sån känsla? varför känner jag så?


saknar det som va, saknar dig så mycket! du va min bästa vän och har varit det i så många år. och nu är det bara så jävla tomt....



nu ska ja fortsätta se på mitt One Tree Hill! är på säsong 7 dom sista avsnitten! det e spännande :)



älskar dig!

 



PUSS M

11 sep



kan du fatta va det handlar om? det ända det handlar om är att vi inte ska styra om dig? och har inte gjort det heller, men ändå måste du bre på lite och skriva en rad om oss som inte kan vara vettiga runt normalt folk ändå! varför skrev du ens nått om oss? varför la du ens ner energin till att göra det? varför?? när du gnäller om vi skulle skriva nått om dig? du kan ju fan inte gnälla när du e lika dan själv! det är det det handlar om! inte att vi inte vart bjudna eller att du BARA skrev att du inte saknade oss eller nått annat, allt handlar om att du gör det vi inte fick!

8 sep




game on biatch!!



8 sep




Vad lever du för? Vad är för dig det viktigaste i livet? Kan du nämna allt med ett ord?
Det kan framstås som svårt, men jag tror att det finns ett ord som uttrycker allt på en gång. Ett ord där alla känner igen sitt sökande, sin längtan. Ordet är kärlek.

Kärlek kan vara så mycket och ha så olika betydelse från person till person. Vad är det första man tänker på när man hör ordet kärlek? Att älska och bli älskad tillbaka är det viktigast. Vi behöver tro på kärleken, tro på att det finns något som är värt att kämpa och leva för. Inget känns omöjligt att uppnå och vi kan utföra oväntade saker.
vi vet oxå att ingenting är så sårbart som kärleken.





mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0