söndag


söndagen & helgen börjar lida mot sitt slut ! och en ny vecka börjar imorrn, för min del en vecka ensam, eller 4 dagar ensam iallafall. tråkigt som fan. men det blir ju bra pengar för karl när han ligger borta så !

helgen har iallafall varit okej! i fredags vart det inte så mycket fredagsmys :/ ja åkte till kisa och mötte upp lina & erica! vi åkte iväg på en lite spökrunda kan man säga.. haha.. men vi kom inte ända fram till vårat mål, någonting hände på vägen så vi tvingades vända och åka hem ! vad kan det ha varit?! haha. aja, va iallafall en trevligt lite roadtrip vi gjorde och en trevlig sammansträlning sådär på fredagskvällen! :)
lördagen gick i full rulle hela dagen, vi va lite barnvakt åt emma medans jeppe & malwina va i stora staden. vart hela dagen, så hon fick följa med in till casper som hade 3års kalas! där inne va det full rulle kan man säga. barnen lekte så jag trodde dom skulle dööö.. hihih, aja skönt att dom har så kul och leker så bra :) flickorna varvade ner med en film & lite godis (på självaste lördag) när vi kom in från kalaset, sen kom snart jeppe & malwina dom stannade på en kaffe och lite prat! trevligt som fan :) sen skulle vi ha åkt till kisa på en lite fika, men det vart flyttat till idag istället
som det inte vart något av idag heller, lite tråkigt hade varit kul att träffas alla, men men... det  kommer ju flera helger ! så idag har det bara varit slapp med pizza och mys framfölr tv!

så har min helg varit, lugn och skön !

hoppas på att dom ringer nått från jobbet i veckan så jag får jobba oxå :) då går ju dagarna lite fortare då med :)

ska iallafall försöka promenera mycket denna vecka.. känner att det behövs att rör på sig lite, ska försöka sola lite oxå så jag får lite fin färg. hatar att vara blekis.. hihi..
kanske ska leka med lina oxå, eller vad säger du??!

nehe, nu tror ja jag ska ta med karln till sängen tror det e sovdax :)


PUSS

helg!


jaha, då har denna vecka gått den oxå & nu är det helg! eller snart, har hört att det blir helg 18.00 fre! då ska det tydligen ringas i några klockor haha, å så är det helg! Men för mig e hela fredagen helg, har alltid varit så. FRE, LÖR & SÖN är helg för mig! :)

aja, stephanie och jag har varit hos lina hela dagen lång! har fikat & myst! :) Danne kom hem inna vi åkte oxå, så då brydde sig inte steph speciellt mycket om mig och lina :/ bara danne som gällde. hihi.. MYS! :) fick iallafall med henne hem tillslut! ;) mycket trevlig dag iallafall! <3
påvägen hem bestämde steph & ja oss för att fixa lite fredagsmys inför kvällen & tills timothy kommer hem! så vi stannade på melkers i rimforsa och köpte Tacos & chips & massa gott ! så nu har ja förberett tacosen och städat & pulat, mys på hög nivå! bara att invänta mannen i huset då! Hoppas han ska bli glad, inte var dag han slipper att laga mat. jag hatar laga mat så han gör alltid det! så han kommer nog bli glad attt slippa :) och sen är det ju idol, så det blir nog en rikigt bra fredagskväll! :)

jaa, jobbat nästan hela veckan! går bra och är skönt att röra på sig lite :) vi är ju ute och går minst 2 timmar om dagen så! man får gå lite. men inte mig emot.. men a, ialllafall nu har ja inga mer tidet inbokat, men ja vet att dom ringer på mån eller tis så då får vi se. Hoppas på lite jobb iallafall är ju enams denna vecka som kommer..


just det ja, rökningen går superbra :) e så stolt över mig själv! :)

nehe, det va väl det ja hade att säga !

trevlig helg!

god morgon!


nehe, hann inte skriva nått mer igår. kom inte iväg från jobbet förens 17.30! väl hemma hade hjärtat lagat mat och fixat & sen va det ju mys med familjen, så hade inte rikigt tid för ett inlägg! så tar igen det nu :)

ja, indrutionen gick super bra! och damen som ja gick med va mycket trevlig :) så en bra dag på jobbet igår :)
när man jobbar ensam som vi gör i mitt yrke oftas så blir man alltid lika glad så fort någon kommer och ska vara med, så man får lite sällskap! hihi :)

idag ska iallafall ja och stephanie åka till kisa för att umgås med emelie, melle, maria & bebis Agnes :) ska bli hur mys som helst! nu va det ju ett tag sen ja träffade maria & söta agnes !


har precis tänt på i kaminen, eller pannan eller vad fan det heter :) det va ju svin kallt när vi vaknade... så nu brinner det för fullt :) så nu äter vi lite frukost ! :) har förberett lunchen oxå.. :)

jobb ons & tor 12-17 denna vecka!




oj, det e så mycket ja vill berätta, men tyvärr får det vänta ett tag!
är iallafall lyckligast i världen :) <3



hhiihi


jahopp, nu har jag sminkat till mig och fixat mig för jobb! eller jobb, ska ha intrudition med en tjej som ska börja! blir bara tre timmar på jobbet så inte så länge.. skönt.. hihi ! :)
får se om det blir nått mera i veckan.. hoppas på nått iallafall.. skulle helst vilja att det var klart redan nu och bara börja jobba på sin tjänst, men det kommer ta ett tag innan allt eklart och allt e som det ska.. så bara att vänta..

jaha, helgen som va var väl okej.. i fredags va vi hos lina och daniel och där bjöds det på taco-paj och mys! kollade på idol tillsammans och hade det nice. lördags dagen va bra ! va hos svärmor & svärfar hela dagen! grabbarna "jobbade" med huset! sen bjöds det på mat och mys..
lina & mamma kom och hälsade på mig! det va oxå mys! ja, sen så ja, så va det med det!!


oj, nu ser ja att kl är myckeet måste kila! fan ja som hade massa att skriva, får se om jag gör det sen när jag kommer hem...

PUSSSS

hej !


nu har ja jobbat klart för dagen :) skönt som fan ! har varit på promenad hela dagen, när vi kom tillbaka efter promenaden va hela min vita strumpa röd ! det va så mycket blooood, hade fått skapligt skoskav. usch och aj!

snart kommer iallafall mitt hjärta hem :) <3

imorrn är det möte med nya assistansbolaget och sen jobb till 17! så imorrn vet jag oxå vad jag gör :)
sen jädrar är det helg! skönt som fan! får vi se vad vi hittar på då :)


rökningen går fortfarande bra! :)


längtar till jul! ja älskar jul och allt va den innebär :)


PUSS

tv tittande :)


idag fick ja ett samtal som gjorde mig glad ! emmis ringde och ville ta en fika :) så vi fikade på bagarboden i rimforsa :) vart en masssa prat, då vi inte setts på 100 år ! va jätte trevligt & kul att träffa henne! Jag hoppas verkigen att det kommer bli oftare !!! kan inte kasta bort så många års vännskap, det va ju vi förr! även om tiderna förändras så... nu när jag jobbar i stan är ja ju där rätt ofta, och då ska man nog hinna med och träffas :) hoppas bara du känner detsamma eskil ;)
är glad för din skull oxå ! :)

jaha, va i kisa oxå hos emelie & melle ! tog oss en promenad ner till kisa ! käkade kvällis med dom innan ja åkte hem oxå :)

nu har ja städat det sista ! ska bara torka av golven :) sen ska ja ta mig ett varm bad ! och sen väntas sängen ! förövrigt så är sängen jävligt stor just nu, det gillas inte..

imorrn kommer hjärtat hem, ska bli skönt att få hem honon :) känner mig inte hel utan dig... saknar dig så mycket !



rökningen tycker ja går rätt okej faktiskt !

PUSSS

13:e okt



heeeeeeej!!!


kom precis hem från jobbet! :) eller precis med nyss iallafall, har hunnit slänga i en tvätt, lagat lite ris och satt mig ner för att käka :) ris och kassler idag oxå, det vart över kassler från igår, så då tog jag resterna :) smidigt :)

gått bra att jobba idag, va inte alls så trött imorse som ja trodde.. kunde ju inte rikigt somna igår, så har legat och vridigt & vänt mig, så inte så tidigt i säng som ja hoppats! men som sagt va inet alls trött! gick skit fort att jobba idag, känndes som ja precis kom så skulle ja hem igen :) sköönt!

ska styra lite hemma, sen åker jag till kisa en sväng ! hälsa på emelie & melle ! ta en promenad tillsammans ! skönt, det kan behövas och promeneras lite :) hihi.. sä härligt höstväder tycker ja, så mysigt att gå :)



har inte rökt en endaste cigg idag ! :) är inte speciellt röksugen heller ! men det ändras väl när man träffar någon som röker... men hittils har det gått bra :) håll tummarna för att det fortsätter såhär bra! :)



LYCKLIG!! <3

godnatt


nu ska ja hoppa in i duschen för att sen lägga mig i nybäddade sängen & kolla på desperet housewifes :) sen försöka somna inte allt för sent ! imorrn är det jobb 7-11.30!

saknar min man massor när han e borta ! älskar dig !

just det ja, försöker sluta röka oxå ja, nu får det vara nog! önska mig lycka till och håll tummarna på att ja klarar det någorlunda :)

PUSS

12:e okt


jaha, har spenderat 2 underbara dagar med min Lina :)
igår va vi och "lekte" med Maria & lilla Agnes :) tog oss en promenad runt kisa, satt i kullaparken & myste en lite sväng! tog en kaffe hos maria & agnes innan vi for ut till mamma på yttligare lite kaffe! :) tillbringade hela kvällen hos lina med mycket mys! :) vi båda va gräsänkor så jag sov över!
idag har vi lekt hela dagen oxå! varit hos emelie och melle en sväng och fikat lite! så två heldagar :)

jaha, nu har jag precis käkat lite! ris & kassler ! va döö hungrig så det va lite gott med mat i magen :) går och plockar & städar lite här hemma nu, brukar göra det på måndagar men hade ju inte riktigt tid igår, så det får bli nu ! :) rätt skönt att göra det på kvällen då det är så jädrans varmt på dagarna när solen skiner rakt på & in i våra stora fönster...

dom ringde från jobbet så ja ska jobba imorrn & på söndag utöver torsdagen & fredagen som jag redan hade! bra med lite jobb :) ska på möte med nya assistentbolaget på fredag oxå, så då får ja nog veta lite mer om när jag börja på heltiden ! :)


min älskade timothy ligger borta denna vecka.. tråkigt som fan, ensamt som fan ! men men, ska ju jobba så veckan går nog fort :)

nehe, fortsätta med städningen nu då så jag får nåt gjort innan ja måste hoppa i sängen :)



idag är iallfall en av dom bättre dagarna i mitt liv :)


101010


riktig tråksöndag idag.. har inte gjort något på hela dagen typ. Va inne hos jeff & vickan på morgonkvisten på en liten fika, mer än så har vi inte gjort. så är rätt raslös.. men finns inte mycket att göra ändå så. Blir nog inte roligare än såhär....

helgen har iallafall varit super bra :)
i fredags så hade vi en lugn fredagskväll! rikigt fredagsmys med idol och varm smörgåstårta ! :) Lördagen spenderades på simhallen i LKPG! kul & skönt som fan :) och baren hade nog oxå jätte kul :) Käkade på linds innan vi for hem! johan kom till oss på kvällen så då bjöds det på grillat & ÖL :P emil & malin kom hit ett tag oxå! hade rikigt trevligt och det vart inte allt försent heller, så det va rätt skönt...

och idag tråkdag :/

aja, veckan som kommer, kommer nog bli rätt tråkig :/ timothy ska ligga ute hela veckan i växjö.. så ensamt och tråkigt. men ja klarar mig nog :)

och jobb tor & fre! skönt med lite ledigt i veckan :)

PUSSS

7 okt!


hoppsan, nu va det visst närmare en månad sen ja skrev!! och det tjatas om att ja ska skriva!

det värsta e att ja vet ifan vad ja ska skriva! hm, har inget intressant att förmedla till er...

ja, ja typ jobbar och står i!! inte så värst långa dagar då 7-11 men det e ju iallafall nått ! :) det kommer blir mera i framtiden då jag har blivit erbjuden en heltidstjänst! :) som jag självklart ska tacka ja till även att det kanske inte e drömjobbet & det jag vill göra sen, så är det iallafall ett jobb och just nu känns dte som att alla jobb är välkomna! så yes, då vet ni vad jag gör i vinter :) JOBBAR!! hihih!

annars flyter dagarna på med inget speciellt, äta, skita, sova typ!! nevars, men ja dagarna rullar på & helgerna dom oxå, det går alldeles för fort kan ja tycka..saknar sommaren & värmen, nu ör det bara blött och grått och allmänt trist! längtar lite till snöö, för då e det iallafall lite ljust ute! :)


nehe, nu ska ja ta mig en cigg och sen hämta lillan på dagis ! eller lilla, så liten e hon ju inte :)

finns det något solarie i rimforsa?! hmm, för då ska ja fan ta mig en solning innan hämtning. ska ju till simmhallen på lördag och då kan det ju vara kul att inte vara blekast i poolen ;)

är bögit förkyld oxå, och det e ju bajs !! usch..

PUSSS

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0