godkväll..



godkväll!


vilken tråkig fredag det haar varit, älskling åkte tidigt imorse till stockholm så jag har varit hemma själv hela dagen.
Hailey e ju hemma självklart, men ja.. ni fattar..
Har iallafall inte gjort ett skit idag förutom att pulat här hemma. Städat och fixat, tvättat lite och så.
hmm, tycker inte att ja gör annat än att städa =/

har lagt lillan för ett tag sen så nu sitter jag helt själv i vardagsrummet och kollar på tv.. hoppas inte det börjar åska ikväll igen, fy fan för igår. ja vaknade av att det lös i hela rummet. BLIXTEN... fy det lös upp hela huset.. och va det mullrade och regnade.. fy.. jag hatar åska. ja det va ett rikigt oväder.. men lillan hon sov så sött.. :)
tur timothy va hemma iallafall, det är därför ja inte vill att det ska bli ikväll när ja e själv..

veckan har ju varit lugn och skön.. I onsdgas va vi i stan för en shoppingrunda med Johanna & Mårten! Mycket trevligt.. Hailey fick en skötväska & en diinglis snutte av dom! det tackar vi massor för. Blev bjudna på grillat på kvällen oxå! en super mysig dag :D hoppas det blir snart igen :D

Igår va det oxå bara lungt.. timothy höll på med båten hela dagen . så hailey och ja gjorde inte ett skit..


Bilen har varit inlämnad på service nu oxå, så den ska vi la hämta hem imorrn eller nått. sköönt det va dax för en service..
besikta bilen nästa vecka och hoppas på att den går igenom, sen vet man aldrig vad som händer, byta kanske?! =) vi får la se :)

Imorrn ska vi umgås med emmis & micke :D ska böi döö mysigt ju! :)


Nehe, kolla klart på filmen sen hoppa i säng..


PUSSS

19 juli



nu va det ett tag sen ja var här igen !

vet ifan om ja ska fortsätta med bloggen =/
skriver ju ändå inget av intresse och man har ju inte överdrivet med besökare..
tråkigt att skriva blogg när man bara skriver vad man gör på dagarna.. kanske inget intressant för er att veta plus att man har facebook och det är ju där det händer, haha, nevars men vill man veta nått e det ju bara att booka lite liksom..aja, vi får la se. på nått sätt är det ändå skönt att skriva av sig lite.. så, ja vi får se vad som skre liksom..


Ja, sen sist ja skrev har det la inte hänt allt för mycket.. Hailey har hunnit bli en månad, och tiden bra springer förbi.
hon växer så det knakar, ska till bvc på måndag och kika vikt & längd.
veckan som varit har sprungit förbi den oxå, stephanie har varit hemma. har varit i kisa och lekt. varit hemma och lekt, lärt oss cykla utan stödhjul :) hihi, eller nått om nått iallafall, men fick höra igår att hon klarar det helt själv nu :) KUL! Har fixat med köket så nu e det vävat & målat :) svart blev det! :) älskart <3 grabbarna har hållt på med det som e kvar på altanen :) kära emmis har varit här på öl, mat, fil & myskväll! :) Lina & daniel har varit på besök! hailey fick en jättefin 1 månads present :) ja vi har haft en mycket bra vecka & helg ! :)

Igår & idag har det varit fix med huset ! Älskling målade husets baksida det som skulle målas, idag har han & svärfar hållit på med lite lister och dylikt :)  det kommer bli så fint när det väl e klart :)

gräsmattan & entrén e ju på plats! och gräset växer som in i den... :) lite småpill här och var oxå :)


ja, annars blir det nog en lugn hemma vecka denna vecka..
nästa vecka ska vi försöka hitta på lite roligt. då har vi stephanie ! Göteborg, high chaparral, skara, ja vi vet inte rikgit vart det bär av men någonstans ska vi försöka ta oss.. :) sen till helgen kommer emma & christian och bor hela helgen :) Och på lördag e det släktmiddag hos mormor med alla på den sidan! KUL :)

ja, nu ska ja lägga in lite bilder och skit..
passa på medans lillan sover, då hon har kraftigt ont i magen, började igår kväll med att bara gråta och ta i och det håller i sig idag.. usch stackars mammas flicka..

PUSS


 

 

 

 

 

 



8 juli



hej hopp!

Min vecka har varit super bra, trots att timothy legat ute och jobbat och ja inte har sett honom sen i måndags en snabbis innan han åkte..

I tisdags va ja hos Maria på en fika efter det åkte ja till Lina & Daniel och mös hela kvällen ! Fick även se deras fina vagn dom köpt, och bebissängen och kläderna! MYS! Hoppas det går fort till oktober, vill att den lille ska titta ut nu ju :) Mycket trevlig tisdagskväll !
I onsdgas kom emmis hit och skulle leka hela dagen, över natt oxå :) åkte till kisa på kvällen och plockade upp maria & Lina för en fika ute i sommarro :) Hur mysigt som helst! När vi kom hem laddade vi ner en skräckis som vi kollade på, mös på chips, dipp och glass :) Härliga onsdag!
Igår åkte vi in till rimforsa och moffade en glass innan det va dax att säga hej då !
ja åkte in till stan och gick på ikea en sväng. sen vidare till Faster johanna som fyllde år :) Mös där resten av kvällen :)
Och idag städare ja lite innan timothy kommer hem så det e fint :)

En mycket bra vecka med mycket mys och trevligheter :)


Jaha, Hailey växer och mår bra, har lite ont i magen emellanåt =/ på tisdag e hon redan 1mån.. det e sjukt vad tiden går fort, för fört =/


Nu har älskling 4v semester :) underbart :)


Nu ska ja fortsätta med min städning !

PUSS


 






5 Juli


hej mina kära !

är inte så värst duktig på att uppdatera här.. som vanligt då alltså.. hihi..

Iallfall så är allt bra med oss ! :) Har precis kommit ur duschen & lillan ligger och sover brevid mig i soffan :)
Hon har tagit ett bad idag ! Hon har lite ont i magen och då hjälper badet till att göra det bättre & släppa :)
Hon älskar att bada :)

Jaha, helgen som va har varit bra.. I fredags va det döö lungt. kollade bara på film och myste i soffan. SKÖÖNT!
I lördags va vi på rimforsa marknad ! Shoppade en del. mest till stora tjejen... Jag inhandlade lite brända mandlar :)
På kvällen kom faster johanna hit med familj :) Grillade och myste ! :) mycket trevligt kväll som ja hoppas vi gör om snart :)
I söndags va vi hos fam stefansson och hjälpte till med det sista på pooltaket...
Medans vi va i kisa fick vi våran framsida fixad av Lollo & Jeffrey. Så nu har vi en fin ingång med altan :)

Gräsmattan den växer för fullt och det blir såå fint :) Sådde på lite extra igår där det va fläckar !

Igår lämnade ja stora tjejen på dagis för att sen åka till sin mor en vecka.. så nu e vi bara tre hemma, eller två då min kära karl jobbar ute denna vecka =/

Va på BVC igår oxå, lillan växer för fullt, vägde nu 4090 g & va 54 cm :)


Veckan som e nu e det mycket :) Igår städade ja & fixade här hemma :) Ikväll ska vi till Lina och mysa! Imorrn kommer emmis på dagen så vi ska leka heeeeela långa dagen! Avslutar kvällen med en fika i sommaro med lina & maria oxå :) och agnes då med :) på torsdag en sväng till lkpg kanske :) MYS vecka..


Jaa, det va la det ja ville säga...



bara en sak till,  PINSAMA MÄNNISKA ! PATETISKA MÄNNISKA ! skrattar åt dig!


PUSSSSS


 




mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0