30 juli


Sitter och lyssnar på musik från min spotify lista ! alla låtar har sin tid ! lyssnar nu på kite-ways to dance, den låten får mig att tänka på vintern när jag flyttade upp till linköping 2009/2010. tiden med grabbarna grus & emmis i linköping. likaså mammas gata, fix you och andra låtar. tänker på våra utflykter. fourfingers ! det va vi det ! barresan på en söndag?! haha. spökrundan! julpyntsfesten! haha! ja det vart ju som det vart! haha.. det va en rikigt rolig tid!! för det mesta iallafall!!

lever min dröm, topmodelz-your love, kings og leon-sex on fire, usesomebody, michael jackson- they dont care about us! Ja vad ska ja säga! den bästa sommaren EVER med LINA! sommaren 2009! alla våra "utflykter" man kan säga att vi va ut på turne den sommaren! haha, fy fan vad vi styrde. älskar allt som har med sommaren 2009 att göra.. en sommar ja aldrig kommer att glömma!

synd bara att allt har sin tid, och det mesta kommer aldrig mera tillbaka, inte på samma sätt tyvärr.

kim larsen-this is my life får mig att tänka på min älskling och våren 2010, våren då jag träffade honom igen efter 7 år! highwayman får mig att tänka på mig, timothy & lina och lite is! haha :) är så glad att ja har dig! älskar dig

han sitter därborta i "sitt" hörn av soffan och bara är hur fin som helst, tror ja skulle kunna titta ihjäl mig på honom!! han får mig att skratta, han får mig att må bra. tanken på att få vakna upp brevid honom varje dag i resten av mitt liv gör hela mig varm! :)

28 juli


sitter och dunkar musik!  ny som gammal ! just nu spelas robyn på högsta volle genom hörlurarna :) ! timothy kollar på film :)

sitter & väntar på att åka till fam Stefanssson ! ska spendera kvällen där tänkte vi :)

jaha, igår for vi till vadstena för lite käk & övernattning ! hur mysigt som helst ! gick och kollade på båtarna och bara hade det lungt och skönt! mysig han e min man ♥

idag har hjärtat fixat lite där våran kommande gräsmatta ska vara & där den kommande poolen ska vara ! så imorrn kommer snälla alex hit och hjälper till & fixar lite! kommer bli jätte bra när det blir klart :) jag och stephanie har oxå fixat lite idag (tjejgöra) hihi.. typ rensat lite ogräs och sånt! jag har styrt lite på altanen oxå :)

fan, det hade jag glömt ju, dejten med emelie & lina imorrn... hmm, vi måste nog byta dag på den! vill ju vara hemma och hjälpa till med det ja kan när grabbarna ska fixa imorrn..

nehe, ska hoppa in i duschen...

PUSS

27 juli

sitter på ute på altanen, har precis käkat frulle ! en god tomat & broccoli omelett =) ! dricker en kopp kaffe & bara myser i det fina vädret ! eller finare än dom senaste dagarna iallafall, det e ju lite sol =)

Igår va lina & daniel här, dom skulle komma en sväng men vart hela kvällen & in på någon småtimma :) Bjöd på lite grillat (rumpstek)! Timothy hade gjort helt underbar god mat, han e duktig han
satt och snackade och bara mös hela kvällen ! myste på kex & godis, fika och allt möjligt gott :) va en rikigt trevlig kväll som måste göras om snart! Älskart !!


Annars så är det rätt lungt tycker jag, förra veckan bestod av jobb ons-fred! skulle jobbat söndag några timmar, men behövdes inte så vart ju lite ledig där ! Helgen va hel lugn, i fredags så va jockis här & lekte med oss, vi grillade och drack lite gott! va i säng strax efter 10, så ingen hård kväll ! hihhi..
I lördags for vi till Västervik med emelie, johan & melvin ! käkade lite mat & sen åkte vi till godislandet eller godishuset eller nått ! där hade dom 600 godissorter ! tror ni det vart något godis eller?? haha.. regnet öste ju ner så ingen sväng på stan eller tittande på båtar som hade varit rikigt mysigt, men men, finns fler dagar.. Va mysigt att bara komma iväg en sväng iallalfall! :) lördagskvällen vart lugn som fan, film på film, sen sääängen typ.. skönt det med ibland, även att ja va skit taggad på en utgång, men men.


ja, och nu är det ny vecka! Timothy har semseter och Stephanie är här så ja, det kan la inte bli så mycket bättre! :)
ledig ända fram tills lördag så skönt det oxå!!


PUSSS

jahopp!



det blev visst kisa en sväng endå ! :) ska bara hoppa in i duschen och fixa till mig lite så ja kan visa mig bland folk! :)

längtar till hjärtat kommer hem ! :)

20 juli


jag klarade mig ju rätt bra från semesterracet iår ändå, självklart ville ja ju vara där och så, men jag jobbade ju för fullt, så kunde tyvärr inte!! Kommer nästa år iallafall! :) haha..

Jobbet går super bra, och det e riktigt roligt ! skönt som fan att ha kommit igång igen :) Ja det bästa av allt är väl att ja får motion som bara den, då vi är ute och går i över 2 timmar om dagen :) haha.. runt hela LKPG känns det som när vi börjar! Men det e ju bara jädrigt bra för min del... :) så, ja det tackar vi för! har varit ledig igår & idag. Går på imorrn och jobbar ons, tor & fre! Sen ledig i helgen & det ska bli skönt då jag jobbade hela förra helgen!

Är sugen som fan på att festa till det i helgen! Känns som det va evigheter sen ja va rikigt full, och det e skönt ibland att bli det, få blåsa ut huvudet ibland! :) haha, nevars men det skulle vara skönt! vi får la se :)

annars händer det inte så myket... skulle åkt till kisa idag en sväng, men det verkar inte bli nått med det, så jag får la sitta hemma och uggla.. ska la passa på att gå ut på en promenad om ett tag ! Och bort till svärmor & svärfar för att låna kopiatorn :)

M

tävling



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

15 juli

nu va det ett tag sen ja skrev igen då... nästan en vecka sen, har väl inte hänt allt för mycket sen sist..

men iallafall, i fredags va ja på arbetsintervjuv & det visade sig att det gick rikigt bra! gick brevid i tisdags och igår jobbade ja mitt första pass själv! gick hur bra som helst! :) imorrn ska ja gå brevid ett morgonpass och sen ska ja jobba själv lör & söndag! :) rikigt roligt & skönt med lite jobb igen!! har varit hemma alldeles för länge. hoppas bara det håller i sig & det finns massa jobb framöver!!

annars som sagt har det inte hänt nått speciellt.. va på donny & jonas födelsedagsfest i lördags! trevligt trevligt, bara synd att så många va så fruktansvärt tråkiga och gick hem innan 00 typ, men men.. vi som va kvar hade det mysigt med god efterrätt & dryck sittandes på gräsmattan under ett träd! fick lite festivalkänsla! hihi ;)

nu pågår semesterracet för fullt & första gången på 5år är jag inte där & det känns piss som fan. ni som är där och vet hur det är det förstår nog mina känslor... rent ut sagt så känns det förjävligt.. men i slutändan e ju jobb viktigare.. så är det ju! aja, hoppas ni alla har det SVIN TRÅKIGT detta år.. haha.. Lina festa & njut för mig oxå ikväll!!

skönt med rikigt värme förresten, kommer inte ihåg när det va så här hett sist.. men skönt som fan iallafall, en rikigt sommar! :)


KÄRLEK!



















9 juli




MELISSA HORN & LARS WINNERBÄCK VA SUPER BRA!!!!


hade en rikigt rolig kväll igår ! lätt värt allt :)


7 juli

sitter i soffan och halvglor på någon dålig film, älskling ligger brevid & sussar så gott ! :) ja va trött förut men börjar piggna till lite nu! men ska noh ändå hoppa i sängen snart, sängen e sköön!

jaha, kom hem från göteborg förut idag då, älsk & jag åkte dit igår på en liten mini mini semester! chekade in på ett litet mysigt hotell igår, fixade oss lite sen gick vi ner på stan för lite käk & dryck! satt och mös hela kvällen på något mysigt ställe, hur mysigt som helst! La oss skapligt i den sköna hotellsängen. varför är dom alltid så sköna på hotell? aja, sussade gott iallafall! käkade god hotellfrukost och sen gick vi till liseberg! va sjuk mycket folk, men vi åkte några karuseller iallafall.. älskar karuseller! strosade där hela förmiddagen och sen begav vi oss hem! mysigt & skönt som fan har det iallafall varit! AS VÄRT DET!!! :) kvällen har varit tikigt lugn, grillat och bara slappat, skönt det oxå!

imorrn är det dax för Lars Winnerbäck i LKPG! ska bli riktigt roligt!

sen är det ju helg! fest för jonas & donny som fyller år, ska oxå bli kul! träffa lite gammal folk :) det va ju inte igår. är ju örset oxå hmm..?! men men... kan ju inte gå på alla :) haha...


saknar min lina oxå, vad händer?? vi får ta oss i kragen och ses, ja har ju fan flyttat hem för din skull! haha :) nevars men nu bor vu ju nära... saknar dig massor!!!!!

nehe, nu ska ja peta lite på älsk & se om vi ska lägga oss i sängen....


just det ja, lyckades ju med e ny gadd igår oxå! äntligen är den gjord, har nog tjajat hur länge som helst på att få denna gjord! TACK MITT HJÄRTA! fyllde även i en gammal & fixade den så nu är den fin igen, eller ja, finare än innan iallafall..


4 juli



UNDERBART! LYCKA! GLÄDJE! KÄRLEK!





mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0