söndag

Goddag! :)
Kom presic innanför dörren, har varit hos mamma på fika, och vovvarna har lekt av sig lite! Cyklade även med izr en sväng, skulle testa mammas "spring ställ" det var rikigt bra att cykla med, sånt ska vi införskaffa oss. =) Sen är det bara att börja cykla med honom varje dag!

I fredags va det jobb som gällde till 17.00 sen hem och börja pimpla vin! =) vart nog lite småfuller här hemma själv, sen kom lina! hade det mega mysigt här hemma. med msn å grejjer! haha. sen drog vi vidare till backen, jim hade fest! jaaaa, assså det var rikigt roligt, men kanske inte mitt umgänge, men men, lina & jag röjde satan endå! :)

Igår va det en lugn dag, va hos annki och fick köttbullemacka som sandra gjort. mumma.. sen runt 16 bar det av till LKPG till emmis som skulle bjuda på tacos! så vi käkade tacos och mös! Kolade även lite på en med 36cm! HAHAHAHAH, vilket as asså! haha. sen drog vi oss in till stan för att gå på bio, Flickan som lekte med elden. den va bra, men ja trodde den skulle vara ännu bättre, men värd att se iallafall... kom väl hem runt 01.00

Nu sitter jag här och skriver lite, resten av dagen kommer nog att bli lugn. sandra kanske kommer hit ikväll och sover här.. vi får väl se..

Imorrn e det jobb igen som gäller & Invägning! hoppas det gått bra denna vecka med...

hörs säkert senare...

Puss M


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

mika£la

världens lyckligaste tjej <3

RSS 2.0